EGPRN-kongressi ja PTH:n tutkimuksen päivät 2019

Euroopan yleislääkäreiden tutkijaverkoston (EGPRN) 88. kongressi järjestetään Tampereella 9-11.5.2019.

Kongressin teemana on ”Research on Multimorbidity in Primary Care” eli monisairastavuuden tutkimus perusterveydenhuollossa. Kongressiin yhdistetään vuoden 2019 perusterveydenhuollon tutkimuksen päivät. Kongressi alkaa suomenkielisellä osuudella torstaina, jolloin on kaksi kongressin teeman liittyvää suomenkielistä keynote-luentoa, suomenkielisiä tieteellisiä esityksiä ja englanninkielisiä workshoppeja. Perjantaina ja lauantaina on varsinainen EGPRN-kongressi, joka alkaa Edinburghin yliopiston yleislääketieteen professori Bruce Guthrien keynote-luennolla aiheesta ”The challenge of multimorbidity for health services and researchers”. Tämän jälkeen on suullisia esityksiä kongressin teemasta ja muista aiheista. Perjantain lounastunnilla järjestetään ”Research Cafe”, jossa on mahdollisuus kysyä asiantuntijoilta mitä vain tutkimukseen liittyen. Kongressin ohjelma jatkuu koko lauantaipäivän ja lauantaina järjestetään mm. posterikierto.

EGPRN-kongressit ovat intensiivisiä ja hyvähenkisiä tapahtumia, joissa on mahdollisuus oppia tutkimuksen teosta ja saada hyvä käsitys perusterveydenhuollon tutkimuksesta ja tutkituista ilmiöistä. Tampereen kongressissa fokus on monisairastavuudessa ja sen tutkimuksessa, mutta kaikki muutkin esitykset ovat perusterveydenhuollon näkökulmasta relevantteja. Esityksien jälkeen on aina varattu aikaa keskusteluun ja se on yleensä vilkasta. Kongresseissa on mahdollisuus tutustua kollegoihin ympäri Eurooppaa!  

Lisätietoa Tampereen EGPRN-kongressista löytyy tästä linkistä

https://meeting.egprn.org


Suomalaisille osanottajille on tarjolla kaksi erilaista mahdollisuutta rekisteröityä kongressiin (linkit eivät näy EGPRN:n sivuilla):

1. to-pe (kansallinen kongressi + EGPRN 1 päivä) 280 euroa (22.4. asti, tämän jälkeen hinta 320 euroa)


https://www.egprn.org/event-register/498a5169-2b40-49e2-8a27-1d8c57e6def5/nR6ry


2. to-la (kansallinen kongressi + EGPRN 2 päivää) 400 euroa (22.4.asti, tämän jälkeen hinta 450 euroa)


https://www.egprn.org/event-register/498a5169-2b40-49e2-8a27-1d8c57e6def5/4vd2G

 


Jos haluat lähettää abstraktin tieteellistä esitystä varten EGPRN-kongressiin, deadline on 15.1.2019

https://www.egprn.org/page/scientific-contributions


Torstain suomenkieliseen osioon halutaan myös tieteellisiä suullisia suomenkielisiä esityksiä. Näiden abstraktien deadline on 28.2. Tarkemmat ohjeet niiden sisällöstä ja lähettämisestä tulee myöhemmin ja ne ilmoitetaan SYLY:n nettisivulla.


Tervetuloa toukokuussa Tampereelle inspiroitumaan!  


Lisätietoja järjestelytoimikunnan pj:lta Tuomas Koskelalta tuomas.koskela@uta.fi